Üdvözöljük a Kapos Copy Kft. weboldalán!

Cégünk fő tevékenységei, iroda gépek bérbeadása, szervizelése, új és használt eszközök értékesítése, kellékanyagok forgalmazása, irodatervezés, számítástechnikai eszközök bérbeadása továbbá fénymásolás-nyomtatás, szórólap-névjegykártya készítés.

Könnyen megközelíthető belvárosi irondánkba várjuk kedves régi és új ügyfeleinket !

Környékünkön lehetőség van INGYENES PARKOLÁSRA, valamint áruszállítás esetén közvetlenül irodánk elött is megállhat!

Kaposvár, Honvéd u. 41

H-P.: 9h-16h Tel.: 0620 527 2756

 

Irodánk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Térképadatok
Térképadatok ©2016 Google
 
 
TérképadatokTérképadatok ©2016 Google
Térképadatok ©2016 Google
 
 
Térkép
Domborzat
Műhold
Címkék

 

 

 

Cégünk a Kyocera Magyarország Kaposvári partnere, amely lehetőséget biztosít számunkra, hogy a legjobb áron és a legnagyobb támogatás mellett, forgalmazzuk és szervizeljük a Kyocera termékeket. Meggyőződésünk, hogy akár magáncélra, akár irodai felhasználásra a Kyocera termékei az egyik legjobb választás, köszönhetően a széles választéknak, a gazdaságos üzemeltetésnek, és a kiváló Japán minőségnek.


Cégünk másik partnere, az OKI Systems(Magyarország)Kft, amely a fénymásolók és nyomtatók területén szintén kiváló japán minőséget képvisel. Termékválasztékuk igen széles körű, lézer nyomtatók mellett, többek között mátrix nyomtató, grafikai fehér nyomtató, orvosi nyomtató, hőpapíros nyomtató is szerepel.

A két gyártó egymást kiegészítve teljesen lefedi a magán és irodai felhasználók igényeit.

Mindemellett rendszeres akciók és kedvezmények segítik megtalálni a leggazdaságosabb megoldást minden felhasználó számára.


Tapasztalataink alapján, korrekt árképzéssel, megbízható, gyors rendelkezésre állással, precíz munkavégzéssel lehet hosszantartó, és kölcsönösen előnyös partneri kapcsolatot kialakítani. Éppen ezért minden munkatársunk professzionális szaktudással áll az Ön rendelkezésére.